Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

To Νο 1 μυστικό ομορφιάς της Κατερίνας Λέχου (εικόνα)

Ντονατέλα Αδάμου

Η Κατερίνα Λέχου έχει προ πολλού περάσει τα 50, για την ακρίβεια είναι 54. Διατηρεί όμως πάντα νεανικό μουτράκι. Το μυστικό της oμορφιάς της δεν είναι τα μπότοξ – άλλωστε, δεν αρέσκεται σε «παρεμβάσεις» οποιουδήποτε τύπου. Ούτε σε μπότοξ, ούτε σε κάτι «βαρύτερο». Μετά από μια έντονη μέρα, όταν νιώθει πως τα μάτια της είναι κουρασμένα και οι κύκλοι ετοιμάζονται για «απόβαση» σε όλο το πρόσωπο, εφαρμόζει παγάκια και… πάπαλα, «πάνε βόλτα» (οι κύκλοι). Την ίδια συνταγή ακολουθεί και η Τζένη Μπαλατσινού:

Πέντε λεπτά πριν από κάθε της έξοδο, τις παλιές, καλές μέρες που κυκλοφορούσαμε, έβαζε παγάκια στο πρόσωπο και ξανάνιωνε. Δεν είναι όμως οι μόνοι λόγοι που σου προτείνουμε παγάκια στο δέρμα. Κάνε τα συνήθεια, όπως την ενυδατική κάθε πρωί και θα δεις τεράστια διαφορά: Πέρα από ορατή μείωση των μαύρων κύκλων, το δέρμα σιγά-σιγά θα γίνεται πιο σφριγηλό. Επιπρόσθετα, εξισορροπούν τη λιπαρότητα. Π.χ. αν έχεις αφυδατωμένη επιδερμίδα, σταδιακά θα γίνει απαλότερη και λαμπερότερη, ενώ αν είναι λιπαρή, σε δέκα το πολύ μέρες και μετά από καθημερινή χρήση, θα διαπιστώσεις μειωμένη λιπαρότητα.

Πώς να κάνετε περιποίηση προσώπου με... πάγο

TIP Ένα κόλπο, προκειμένου και το δέρμα να φαίνεται λιγότερο επιβαρυμένο από καλλυντικά, είναι να βάζεις παγάκια μετά την ενυδατική, και πριν το μέικαπ και την πούδρα: «ανοίγουν» οι πόροι της επιδερμίδας και δεν σχηματίζεται η γνωστή «μάσκα» απ’ το κοκτέιλ μέικαπ-πούδρας που καθιστά το πρόσωπο ματ. Θα σου προτείναμε, αν ήταν καλοκαίρι, να υπέκυπτες σε μπάνιο με παγάκια για αυτόματη σύσφιξη –και κυριολεκτούμε-, αλλά άσ’ το καλύτερα, να επανέλθουμε στους 33ο C και τα ξαναλέμε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!