Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βινίσιους Τομπάιας: Έκανε τατού το παιδί του αλλά είναι άλλος ο πατέρας!

Ο ποδοσφαιριστής Βινίσιους Τομπάιας έκανε τατού το όνομα της κόρης του που τελικά δεν είναι παιδί του

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ Ντόνετσκ Βινίσιους Τομπάιας και την ινφλουένσερ πρώην σύντροφό του, η οποία του είπε ψέματα πως είναι ο πατέρας της κορούλας της.

Είναι μόλις 20 ετών ο Βινίσιους Τομπάιας και είχε πειστεί πως έφτιαξε οικογένεια. Τελικά δέχτηκε ισχυρό σοκ μόλις έμαθε την πραγματικότητα. Ο άσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ που έχει περάσει κι απ’ την Ρεάλ Μαδρίτης, βίωσε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για κάθε άνθρωπο. Προδοσίας.

Η πρώην σύντροφός του και γνωστή influencer, Ίνγκριντ Λίμα, του γνωστοποίησε πως έχει μείνει έγκυος. Τον Φεβρουάριο του 2024 ο παίκτης ενθουσιασμένος ανακοίνωσε το γεγονός στα social media.

Έκανε τατού το παιδί του αλλά είναι άλλος ο πατέρας

Μόλις γεννήθηκε η μικρούλα Μαϊτέ, έκανε τατουάζ το όνομά της ως ευτυχισμένος πατέρας. «Μαϊτέ σε αγαπώ» έγραφε το τατου. Παράλληλα, όμως, έκανε και τεστ πατρότητας για να μάθει τη σκληρή γι’ αυτόν αλήθεια. Η μικρή δεν ήταν δική του κόρη.

Η γυναίκα που τον πρόδωσε, αποδείχθηκε πως είχε παράλληλη σχέση με έναν άνδρα που δούλευε ως κούριερ. Έτσι αυτό που ο 20χρονος είχε ονειρευτεί ως ονειρεμένη οικογένεια, αποδείχθηκε… φιάσκο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!