Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λύγισε ο Μπακασέτας στο φινάλε υψώνοντας τη φανέλα του Μπάλντοκ

Λύγισε ο Μπακασέτας στο φινάλε υψώνοντας τη φανέλα του Μπάλντοκ

Η Εθνική Ελλάδας πέτυχε μία μεγάλη νίκη με 1-2 απέναντι στην Αγγλία, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στο 90+4′. Λύγισε ο Μπακασέτας στο φινάλε υψώνοντας τη φανέλα του Μπάλντοκ

Λύγισε ο Μπακασέτας στο φινάλε υψώνοντας

Το φινάλε του θριάμβου βρήκε τους Έλληνες διεθνείς να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας και τον Τάσο Μπακασέτα να υψώνει τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον αρχηγό της “γαλανόλευκης” να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα.

Μυθική, ιστορική, ανεπανάληπτη νίκη της Ελλαδάρας στο «Γουέμπλεϊ» αφιερωμένη στην μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ!

Συγκίνηση για αυτή την εθνική

Πραγματοποιώντας ίσως την κορυφαία της εμφάνιση εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η Εθνική μας ομάδα πέρασε από την έδρα της Αγγλίας (1-2) με δυο γκολάρες του Παυλίδη και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα, οι διεθνείς μας δεν άντεξαν την πίεση και τον πόνο που βιώνουν το τελευταίο 24ωρο από την απώλεια του φίλου και συμπαίκτη τους και πήγαν προς την εξέδρα όπου βρισκόντουσαν οι σχεδόν 5 χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι για να τιμήσουν τον Μπάλντοκ, κρατώντας μια φανέλα της του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή με το εθνόσημο στο στήθος.

Κόσμος και σύσσωμη η Εθνική ομάδα φώναξαν το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν να κρατήσουν τα συναισθήματά τους και να ξεσπούν σε λυγμούς και κλάματα σε μια πολύ δυνατή στιγμή…

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!