Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έπος Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ! Νίκη με 2-1 επί της Αγγλίας

Με δύο γκολ του Παυλίδη η Εθνική “πάγωσε” τους Άγγλους

Με μια επική εμφάνιση η Ελλάδα επικράτησε της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ με 2-1 για πρώτη φορά στην ιστορία!

Τζορτζ μακάρι να το έβλεπες… Μακάρι να ήσουν παρέα μας και να έβλεπες τους φίλους σου στο Γουέμπλεϊ. Εκεί στα μέρη κοντά που μεγάλωσες, στην Αγγλία την πρώτη σου πατρίδα που η Ελλάδα μας, η Ελλάδα σου την πλήγωσε με μια μεγαλειώδη εμφάνιση!

Με μια εμφάνιση της Ελλαδάρας που αγάπησες! Της Ελλάδας που σου έμαθε η αγαπημένη σου γιαγιά που κάπου τώρα παρέα θα τα λέτε. Νίκησε η Ελλάδα μας 2-1 την Αγγλία μέσα στο Γουέμπλει! Ναι, με δύο γκολ του Παυλίδη, του φίλου σου, σε μια βραδιά που όλες οι καρδιές ήταν σφιγμένες. Αλλά όλοι έπαιξαν και για σένα! Μια Εθνική που ήταν κυρίαρχη κόντρα στην Αγγλία των αστεριών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αλλά η ελληνική ψυχή τους νίκησε.

Με ένα γκολ του Παυλίδη στο 50΄ μπήκε μπροστά στο σκορ. Και πέτυχε άλλα τρία που δεν μέτρησαν! Και ισοφαρίστηκε στο 87΄τόσο άδικα. Όμως ο Θεός της μπάλας δεν θα μπορούσε να μην δώσει δικαιοσύνη σε αυτή την Εθνική μας. Στο 93΄ο Παυλίδης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ξανά, και αυτή την φορά να μετρήσει για το 2-1 της Ελλάδας που φεύγει θριαμβεύτρια από την Αγγλία σε μια τόσο δύσκολη βραδιά για όλους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!