Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εις το όνομα του George! Super Εθνικάρα πάτησε την Αγγλία με δακρυσμένα μάτια!

Εις το όνομα του George! Super Εθνικάρα πάτησε την Αγγλία με δακρυσμένα μάτια!

Εις το όνομα του George! Σήμερα γράφτηκε η πιο όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία!

Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία στο Γουέμπλεϊ! Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάλεψε για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και νίκησε 2-1 την Αγγλία στην έδρα της ανεβαίνοντας μόνη πρώτη στον όμιλό της στο Nations League. Οι έλληνες διεθνείς με δάκρυα στα μάτια φώναξαν for you! Εις το όνομα του George, λοιπόν.

Εις το όνομα του George

Η γαλανόλευκη πήρε κεφάλι με τον Παυλίδη στο 49′ και παρότι είδε τους Άγγλους να ισοφαρίζουν με τον Μπέλινγκχαμ στο 87′. Bρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη που της άξιε με τον Παυλίδη να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 90’+4′ και να χαρίζει μια μεγαλειώδη νίκη στην Εθνική αλλά και στη μνήμη του Μπάλντοκ.

Για την Εθνική μας Ομάδα ακολουθεί το παιχνίδι με την Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (13/10, 21:45) ενώ η Αγγλία θα παίξει εκτός έδρας με τη Φινλανδία (13/10, 19:00).

Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο Γουέμπλεϊ όπως είναι λογικό μετά τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στην Αγγλία με τον Μπέλινγκχαμ να αναγκάζει τον Βλαχοδήμο σε δύσκολη επέμβαση στο 3ο λεπτό. Οι Έλληνες διεθνείς πάντως απάντησαν άμεσα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό όταν ο Τζόλης έβγαλε τον Παυλίδη σε θέση βολής όμως ο φορ της Μπενφίκα δεν μπόρεσε να βρει εστία.

Η γαλανόλευκη μάλιστα λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό. Έπειτα από λάθος του Πίκφορντ ο Μπακασέτας εκτέλεσε εκτός περιοχής προς την κενή εστία όμως ο Κόλγουιλ πρόλαβε πάνω στη γραμμή και έσωσε τους γηπεδούχους από το 0-1. Σε κόρνερ που ακολούθησε, ο Μαυροπάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι όμως είδε τον επόπτη να υποδεικνύει οφσάιντ.

Μυθική, ιστορική, ανεπανάληπτη νίκη της Ελλαδάρας στο «Γουέμπλεϊ» αφιερωμένη στην μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ!

Πραγματοποιώντας ίσως την κορυφαία της εμφάνιση εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η Εθνική μας ομάδα πέρασε από την έδρα της Αγγλίας (1-2) με δυο γκολάρες του Παυλίδη και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα, οι διεθνείς μας δεν άντεξαν την πίεση και τον πόνο που βιώνουν το τελευταίο 24ωρο από την απώλεια του φίλου και συμπαίκτη τους και πήγαν προς την εξέδρα όπου βρισκόντουσαν οι σχεδόν 5 χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι για να τιμήσουν τον Μπάλντοκ, κρατώντας μια φανέλα της του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή με το εθνόσημο στο στήθος.

Κόσμος και σύσσωμη η Εθνική ομάδα φώναξαν το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν να κρατήσουν τα συναισθήματά τους και να ξεσπούν σε λυγμούς και κλάματα σε μια πολύ δυνατή στιγμή…

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!