Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Κάλυψε ΑΜΚ 30 εκατομμυρίων ευρώ εξ’ ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά που πέρασε, καθώς επικράτησε στον τελικό του Conference League της Φιορεντίνα και κατέκτησε το τρόπαιο. Παρά το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής υπήρξε οικονομικό έλλειμα στην ομάδα με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάλυψε μόνος του την ΑΜΚ του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των Πειραιωτών για τη νέα χρονιά σε Super League και Europa League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε με την κίνηση του πως θα χτίσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει παντού, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κάλυψε μόνος του την ΑΜΚ της ΠΑΕ ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρά το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στα 99 χρόνια της ιστορίας τους,παρουσιάστηκε ένα έλλειμα στην ΠΑΕ το οποίο κάλυψε μόνος του ο Βαγγέλης Μαρινάκης με στόχο να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις που χρειάζονται για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. 

Την τελευταία τριετία μάλιστα έχει βάλει στην ομάδα 63 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό ο σύλλογος να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, μιας και τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν τα έσοδα του παρελθόντος από την Ευρώπη. Οι οικονομικές αυτές “ενέσεις” δίνουν άλλον… αέρα στους Πειραιώτες για να κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Άλλωστε είναι ήδη γνωστό πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει να παραμείνουν οι παίκτες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League, με τους “ερυθρόλευκους” να διαπραγματεύονται με διαφορετικές προϋποθέσεις τις περιπτώσεις των Όρτα, Κάρμο, Ελ Κααμπί, Ποντένσε και φυσικά του αρχηγού του, Κώστα Φορτούνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!