Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εθνική Ελλάδος: Νέο σοκ με Χατζηδιάκο – Μένει ένα μήνα εκτός δράσης

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο είχε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου καθώς ενώ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας, υπήρξε ο τραυματισμός του Παντελή Χατζηδιάκου που έχασε το παιχνίδι της Κάλιαρι κόντρα στην Λάτσιο.

Αγωνία στην Εθνική Ελλάδος για τον τραυματισμό του Χατζηδιάκου

Σοβαρότερος απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι τελικά ο τραυματισμός του Παντελή Χατζηδιάκου. Ο σέντερ μπακ της Κάλιαρι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο με τους ιθύνοντες της ομάδας να ανακοινώνουν πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί βλάβη στο πλάτωμα της έσω κνήμης όπως έδειξαν οι εξετάσεις και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στα μπαράζ πρόκρισης για το Euro 2024. 

Επέστρεψε ο Τσιμίκας – Χαμόγελα στην Εθνική Ελλάδος

Στα ευχάριστα πάντως είναι η επιστροφή του Κώστα Τσιμίκα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ στον αγώνα κόντρα στην Μπέρνλι. Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας είχε επιστρέψει στις προπονήσεις και πλέον αγωνίστηκε στα τελευταία δύο λεπτά στη νίκη της ομάδας του, δείχνοντας πως θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι κόντρα στον Καζακστάν (21/03) για το UEFA Nations League.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!