Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αιμοδοσία του κόσμου του Ολυμπιακού στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί όπου δεκάδες άνθρωποι έδωσαν το αίμα τους, προκειμένου να σωθούν ζωές συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία

Ήταν και πάλι εκεί αρκετός κόσμος που δίνει κάθε χρόνο το «παρών» στο κάλεσμα του Ολυμπιακού, τιμώντας έτσι τη μνήμη των 21 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους 43 χρόνια πριν, στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Ο συντονιστής εθελοντικής αιμοδοσίας και υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Μπαντούνας, μιλώντας για την εθελοντική αιμοδοσία με την παρουσία των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων, τόνισε:

«Στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 πραγματοποιείται στο μουσείο του Ολυμπιακού η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία χρονιά τους εθελοντές αιμοδότες για την πράξη τους».

Από την πλευρά του ο γιατρός αιμοδοσίας Νοσοκομείου Μεταξά, Ηλίας Κιούσης, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο της ομάδας, δηλώνοντας:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του συλλόγου, για την τιμή που μας κάνουν κάθε χρόνο να μας καλούν δύο φορές το χρόνο. Θέλω να σας πω ότι οι ανάγκες για αίμα είναι πάντα μεγάλες και η στήριξη των φιλάθλων είναι πάρα πολύ σημαντική και χωρίς αυτή δε θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις μεγάλες ανάγκες για τους ασθενείς μας».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!