Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τραγωδία της Θύρας 7: “Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ”

Σήμερα στις 8 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 43 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7. Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει την αποφράδα εκείνη ημέρα και τιμάει τα 21 θύματα.

Το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Ένα σύνθημα που ακούγεται σε όποιο γήπεδο, σε όποιο άθλημα κι αν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, έχοντας δίπλα τον κόσμο του. Ένα σύνθημα το οποίο κάθε χρόνο τέτοια ημέρα ακούγεται τόσο δυνατά, που φτάνει μέχρι τον ουρανό. Εκεί όπου 21 ψυχές βρίσκονται εδώ και 43 χρόνια, μετά την αποφράδα εκείνη ημέρα της τραγωδίας της Θύρας 7, στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Η ημέρα κατά την οποία η Ελλάδα έζησε τη μεγαλύτερη αθλητική τραγωδία, καθώς 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης», όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Μια αναμέτρηση η οποία αγωνιστικά κύλησε ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς στο ταμπλό του «Γ. Καραϊσκάκης» αναγραφόταν 6-0! Ένα στάδιο γεμάτο από 35.450 φιλάθλους, οι οποίοι πανηγύριζαν μία ακόμη νίκη της αγαπημένης τους ομάδας.

Δυστυχώς, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Μια ημέρα χαράς για τον Ολυμπιακό, τη μετέτρεψε σε θλίψη και οδύνη. Πέρασαν 43 χρόνια, αλλά ο πόνος του συλλόγου και ασφαλώς των οικογενειών που έχασαν τα δικά τους πρόσωπα, δεν έχει σβήσει ούτε στο ελάχιστο…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!