Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Απίστευτο ξέσπασμα Καρβαλιάλ και η παθιασμένη ομιλία στους παίκτες – “Μόνοι μας ως το τέλος!”

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν είναι κανένα νεούδη. Πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 58 του χρόνια. Είναι προπονητής σχεδόν 25 χρόνια. Και ποδοσφαιριστής σε αξιοπρεπές επίπεδο. Κι όμως, όσα του συμβαίνουν στο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν μπορεί να τα πιστέψει. Για την ακρίβεια, υποστηρίζει ότι δεν τα έχει ξαναδεί. Πως είναι εκτός κάθε λογικής και ποδοπατούν κάθε κόκκινη γραμμή. Ακόμη κι έτσι, όμως, επιμένει πως ο Ολυμπιακός οφείλει να μην επηρεαστεί. Και με κάποιον τρόπο, να μπορέσει να πάει παρακάτω.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά στην Καισαριανή, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν μπορούσε να κρύψει την ένταση και τον εκνευρισμό του για όσα είχαν συμβεί λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Για όσα απίθανα είδαν τα μάτια του από τις αποφάσεις των διαιτητών και του VAR. Μια κατάσταση που έφερε στα όριά της την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του. Με τον ίδιο να μιλάει για πρώτη φορά αμέσως μετά το τέλος ενός αγώνα και να χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για να συγχαρεί τους παίκτες για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν και το σθένος που υπέδειξαν.

Καρβαλιάλ στους παίκτες του Ολυμπιακού: “Δείξατε ότι είμαστε ομάδα με…!”

«Είμαι 58 χρονών. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε ομάδα μου αμέσως μετά από αγώνα. Θα το κάνω σήμερα. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω όσα συμβαίνουν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα», είπε αρχικά στα αποδυτήρια του «Μιχάλης Κρητικόπουλος», με φανερή ένταση στη φωνή του και συμπλήρωσε: «Δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@#@#, ότι είμαστε ομάδα με αρχ@#@#. Ο καθένας από εσάς έδειξε σήμερα τι άνδρας είναι. Σήμερα προσπάθησαν να μας γαμ#$@$#, αλλά όλοι εσείς, τους δείξατε ποιοι είστε. Δείξατε ότι δεν τα παρατάτε ποτέ».

Συνεχίζοντας το ξέσπασμά του, ο Καρβαλιάλ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να παίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση, χωρίς να περιμένουν βοήθεια από κανέναν: «Ετσι θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε μόνοι μας. Ολοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Να μην περιμένουμε τίποτε από αυτούς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται με τους διαιτητές. Τι κάνουν. Εμείς πρέπει να μην διαμαρτυρόμαστε, να συνεχίζουμε να παίζουμε ό,τι κι αν μας κάνουν, γιατί αυτό θέλουν. Να μας εξοργίσουν, να χάσουμε το μυαλό μας, να αντιδρούμε. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας λυγίσουν, αλλά μου δείξατε τι ομάδα είστε. Σήμερα τους δείξατε ότι έχετε αρχ@#@# σαν ομάδα, σαν παίκτες και ότι είστε σπουδαίες προσωπικότητες».

“Να τους δείξουμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν”

Και έκλεισε την ομιλία του με μια παρότρυνση: «Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι περήφανος για τους άνδρες που έχω μπροστά μου».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά θέματα, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί για περίπου 4 εβδομάδες τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, λόγω ενός νέου μυϊκού προβλήματος που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Αντίθετα, ο Πεπ Μπιελ ξεκίνησε προπονήσεις και μένει να φανεί εάν ο Καρβαλιάλ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό. Στην οποία θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τζάκσον Πορόζο. Για την ιστορία, ο Νικολάς Φρέιρε, που είναι προς αποχώρηση, δεν έχει μπει ακόμη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Οντας εκτός προγράμματος της πρώτης ομάδας από τον Οκτώβριο, ακριβώς 3,5 μήνες!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!