Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Πήρε κοινοτικό διαβατήριο ο Εσε, άνοιξε θέση ξένου για τις μεταγραφές

Εν μέσω της θύελλας που ακολούθησε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η επικαιρότητα των τελευταίων ωρών στο λιμάνι συνοδεύτηκε και από μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα to10.gr και ο Νίκος Κώτσης, ο Σαντιάγκο Έσε απέκτησε με κάθε επισημότητα στα χέρια του πολωνικό διαβατήριο και πλέον δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας, 

Ο Ολυμπιακός, ο Έσε και η πολωνική καταγωγή

Ο Εσε είχε ξεκινήσει τη διαδικασία απόκτησης πολωνικού διαβατηρίου από το καλοκαίρι, λόγω της πολωνικής καταγωγής της γιαγιάς του. Οι διαδικασίες έγιναν με ακρίβεια, τα έγγραφα ήταν όλα σωστά και τελικά στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε ο Αργεντινός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού πήρε στα χέρια του το νέο του διαβατήριο. Το οποίο, εκτός των άλλων, του ανοίγει την πόρτα και για την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Πολωνίας. Με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να έχει πλήρη γνώση των εξελίξεων και να έχει τον παίκτη των Πειραιωτών στο πλάνο της για τις επόμενες κλήσεις!

Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, ο Εσε αγωνίζεται ήδη ως κοινοτικός στους Πειραιώτες, καθώς κατατέθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ και υπήρξε μεταβολή των στοιχείων του, από μη κοινοτικός, σε κοινοτικός. 

Αυτή τη στιγμή οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι Τζάκσον Πορόζο, Ροντινέι, Φρανσίσκο Ορτέγκα, Μάντι Καμαρά, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά και ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος αγωνίζεται κατά βάση στη δεύτερη ομάδα. Στο Πειραιά, ωστόσο, περιμένουν το επόμενο διάστημα θετικά νέα και για την υπόθεση του Βραζιλιάνου δεξιού αμυντικού που περιμένει να λάβει πορτογαλικό διαβατήριο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!