Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εμπαπέ: Η μυστική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ είναι ξανά το πρόσωπο των ημερών στην Γαλλία αφού μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με ομάδα της αρεσκείας του καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πριν μερικές μέρες ο Κιλιάν Εμπαμπέ μίλησε ανοικτά για το μέλλον του λέγοντας πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα. Τα γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει ήδη προσφορά μακροπρόθεσμου συμβολαίου από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος σταρ, από την μεριά του αναφέρθηκε σε μια συμφωνία.

Η συμφωνία 

“Με τη συμφωνία που έκανα με τον πρόεδρο αυτό το καλοκαίρι, όποια κι αν ήταν η απόφασή μου, καταφέραμε να προστατεύσουμε όλα τα μέρη, να διατηρήσουμε την ηρεμία του συλλόγου για τις προκλήσεις που έρχονται, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η κατάστασή μου, κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό εντός του συλλόγου, δεν ενδιαφέρει πολύ κόσμο”, εκμυστηρεύτηκε ο Εμπαπέ.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», αναφέρει πως το περασμένο καλοκαίρι οι Παριζιάνοι όχι μόνο πρόσφεραν στον Γάλλο διεθνή επιθετικό τη δυνατότητα να ασκήσει το προαιρετικό έτος του συμβολαίου του, αλλά του παρουσίασαν και πολυετές συμβόλαιο.

Η έγκυρη εφημερίδα αναφέρει ότι οι σχέσεις Γάλλου σταρ με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμεν, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, έχουν εξομαλυνθεί, αν και από την πλευρά της ομάδας εξακολουθούν να υπάρχουν υποψίες ότι υπάρχουν συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για το μακροπρόθεσμο συμβόλαιο εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, και η μπάλα βρίσκεται τώρα στο γήπεδο του 24χρονου επιθετικού, που πρέπει να δώσει μια απάντηση.

Εάν τελικά, ο Εμπαπέ ανανεώσει με την Παρί τότε θα λάβει τα ποσά που δεν καταβλήθηκαν μέχρι τώρα. Δηλαδή τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!