Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρης: Θύμα ληστείας ποδοσφαιριστής των “κίτρινων” – “Σαν να έπεσε βόμβα στο σπίτι μου”

Ο Άρης υποδέχθηκε τη Λαμία για την 15η αγωνιστική της Super League με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τον Άκη Μάντζιο να περνάει στον αγώνα τον χαφ της ομάδας Μπίργκερ Βερστράτε.

Λήστεψαν παίκτη του Άρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία

Την ίδια ώρα όμως, στο σπίτι του Βέλγου χαφ, είχαν μπει διαρρήκτες. Ο παίκτης του Άρη σε δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του ανέφερε ότι: “Προφανώς παρακολουθούσαν το πρόγραμμα μου για μερικές εβδομάδες. Ήξεραν πολύ καλά πότε έφυγα για τον αγώνα και πώς ακριβώς να χωρίς να τους πιάσουν”.

“Μου έκλεψαν υλικό αξίας περίπου 45.000 ευρώ”

Αναφορικά με τα πράγματα τα οποία του πήραν ο Βέλγος χαφ ανέφερε: “Έκλεψαν υλικό αξίας περίπου 45.000 ευρώ. Δύο Rolex, μερικές τσάντες Louis Vitton, επώνυμα ρούχα και παπούτσια. Ευτυχώς δεν έχω πολλά μετρητά στο σπίτι. Αλλά το ποσό μπορεί να αυξηθεί αν λείπουν κι άλλα πράγματα που ακόμα δεν έχω δει”. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως: “Ήταν ωραίο που ήμουν ξανά με τη συζυγό μου και τους γιους μου, που είχαν επιστρέψει στο Βέλγιο λίγο νωρίτερα. Θα πετάξω πίσω στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη. Είμαι περίεργος αν έχουν έρθει στο φως κάποια νέα κρόυσματα”.

Πηγή: parapolitika.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!