Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Έρχεται και ο Μπρίνιτς – Ανακοινώνονται οι Σκάρπα και Έσε

Αφίξεων συνέχεια για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν στην Αθήνα τον Ιβάν Μπρίνιτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα το μεσημέρι, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην πειραϊκή ομάδα.

Ο νεαρός εξτρέμ χθες το βράδυ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Μάριμπορ (σ.σ.: κόντρα στη Φενερμπαχτσέ για τα προκριματικά του Conference League) και σήμερα έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

O 22χρονος έρχεται στο μεγάλο λιμάνι έχοντας αγωνιστεί ήδη σε 7 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν (2 γκολ και 2 ασίστ). Συνολικά με τη φανέλα της Μάριμπορ είχε αγωνιστεί σε 53 ματς, με 10 γκολ και 15 ασίστ στο ενεργητικό του.

Με την επικείμενη προσθήκη του Μπρίνιτς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα έχει άλλη μια λύση για τα άκρα της επίθεσης, με τους «ερυθρόλευκους» να ασχολούνται ήδη και με ακόμα μία πρώτης γραμμής επιλογή για να κλείσουν τις θέσεις στα «φτερά».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ήρθαν στην Ελλάδα οι Γκουστάβο Σκάρπα και Σαντιάγο Έσε, οι οποίοι σήμερα αναμένεται να υπογράψουν και να ανακοινωθούν από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Δύο παίκτες που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή, θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του. Εντός και εκτός συνόρων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!