Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Champions League: Στις 21:00 η πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την 11άδα

Την Ντνίπρο αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στο Κόζιτσε της Σλοβακίας (λόγω του πολέμου στην Ουκρανία) ο Παναθηναϊκός, στην πρώτη αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του φετινού Champions League.

Ο προπονητής των «πράσινων» Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Γιώργο Βαγιαννίδη, Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην αμυντική τετράδα, μπροστά από τον γκολκίπερ, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ρουμπέν θα αγωνιστεί ως «6άρι», οι Σεμπαστιάν Παλάσιος και Μπερνάρ Ντουάρτε θα καλύψουν τα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Φίλιπ Τζούριτσιτς θα παίξει ως «10άρι» πίσω από τον σέντερ φορ, Αντράζ Σπόραρ. Όσον αφορά τον παρτενέρ του Ρουμπέν Πέρεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ένις Τσόκαϊ φαίνεται να έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Η 23άδα του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Ζέκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι, με βοηθούς τους Αλμπέρτο Τεγκόνι και Βαλέριθο Κολαρόσι και τέταρτο τον Ερμάνο Φελιτσιάνι.

Με Μαρσέιγ ο νικητής

Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου, την 1η Αυγούστου και ο νικητής του ζευγαριού θα κοντραριστεί με τη Μαρσέιγ, στο τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!