Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιλιάν Εμπαπέ – Δημοσίευμα-βόμβα από την «Equipe»: Δεν ανανεώνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024

Στην αποκάλυψη ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει αποφασίσει να μην ασκήσει την οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν για έναν ακόμα χρόνο, με αποτέλεσμα να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 προχώρησε η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».

Ο Γάλλος διεθνής έχει προθεσμία έως τις 31 Ιουλίου 2023 για να ασκήσει αυτή την επιλογή, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα έχει πάρει ήδη την απόφασή του και μένει να την ανακοινώσει στους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου.

Αυτό σημαίνει πως ο Εμπαπέ θα μπει σε λίγους μήνες στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Υπάρχει δηλαδή ο κίνδυνος να φύγει ως ελεύθερος σε έναν χρόνο, οπότε για να βγάλει κέρδος η Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, το δημοσίευμα προσθέτει πως η διοίκηση του συλλόγου δεν πανικοβάλλεται και υπάρχει πίστη πως για μια ακόμα φορά θα βρουν τη λύση με τον νεαρό αστέρα τους.

Αυτή η εξέλιξη πάντως ενεργοποιεί ήδη τους επίδοξους μνηστήρες για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Με πρώτη και καλύτερη την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετρά ήδη τρεις αποτυχημένες προσπάθειες (το 2017, το 2021 και το 2022) να τον κάνει δικό της.

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί εδώ και ένα χρόνο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Εμπαπέ, ενώ θεαματική είσοδο δεν αποκλείεται να κάνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της πώλησής της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!