Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτίζαν δίχως τον Μπαρτζώκα – Ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Παρτίζαν στην «Σταρκ Αρένα» στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague. Ωστόσο ο αγώνας αναμένεται να είναι δύσκολος, καθώς οι ερυθρόλευκοι αν και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-8, θα παραταχθούν δίχως τον Γιώργο Μπαρτζώκα που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σερβία λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, με τον Χρήστο Παππά να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.

Την ίδια ώρα, η αντιπαλη ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 16-13 και καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην οκτάδα.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας πάρει 13 παίκτες στην αποστολή του και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί ποιος θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Από την άλλη πλευρά, η Παρτίζαν δεν αντιμετωπίζει ούτε εκείνη προβλήματα όντας μάλιστα και ξεκούραστη καθώς έχει να παίξει από τις 16 Μαρτίου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!