Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Το σοκ και η θλίψη Μίτσελ – παικτών για την τραγωδία στα Τέμπη

Μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα υπήρξε η Τετάρτη για τη χώρα μας με την άνευ προηγουμένου τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση των 2 τρένων και τις τόσες ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν. Όπως πολύ δύσκολες θα είναι βέβαια και οι επόμενες μέρες. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ήταν ένας από τους πρώτους ποδοσφαιρανθρώπους της πρώτης τη τάξει κατηγορίας (Stoiximan Super League 1) που στάθηκε με ποστάρισμά του σε αυτό το τραγικό συμβάν.

Όπως ποσταρίσματα για αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή έκαναν και αρκετοί παίκτες των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα ο Μίτσελ έγραψε στα social media του: «Μεγάλη θλίψη… Μία αγκαλιά και αγάπη». Ο έμπειρος τεχνικός ήταν γενικότερα φοβερά στεναχωρημένος και σοκαρισμένος με τα όσα συνέβησαν.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την τραγωδία. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους σε αυτό το φοβερό δυστύχημα. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους όπως μπορούμε», έλεγε ο Μίτσελ. Όπως το ίδιο κλίμα υπήρχε και στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού. Σοκ και στεναχώρια τόσο για τους τόσους αδικοχαμένους ανθρώπους όσο και για το πώς έγινε (τις συνθήκες δηλαδή) αυτό το δυστύχημα με τη σύγκρουση των 2 τρένων.

Μάλιστα την Τετάρτη ο Ίβηρας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την ανάγκη να είναι οι σκέψεις όλων στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Ήθελε δηλαδή να εξηγήσει και ο ίδιος το τι συνέβη και να σταθεί σε αυτό το συμβάν με αφορμή και την αναβολή του αγώνα στο Novibet Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!