Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εθνική Ελλάδας: Στη Ρίγα για την αυλαία των προκριματικών

Πρόβα τζενεράλε για την Εθνική προτού αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 που θα διεξαχθούν σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία. Η Ελλάδα φιλοξενείται από την Λετονία (27/02, Novasports Prime & Live στο Gazzetta) για να ολοκληρώσει και επίσημα την παρουσία της στα προκριματικά.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην τελική φάση με την Λετονία του Λούκα Μπάνκι να έχει διαμορφώσει ένα ρεκόρ 8-1 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και την Ελλάδα να ακολουθεί με 6-3 μετά και την πρόσφατη μεγάλη νίκη επί της Σερβίας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Εκ των πρωταγωνιστών σε εκείνο το ματς ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής λόγω ενοχλήσεων, ενώ αφήνοντας εκτός τους Γιάννη Κουζέλογλου, Γιώργο Τσαλμπούρη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Ομηρο Νετζήπογλου, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους εξής: Κώστα Γόντικα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, , Λευτέρη Μαντζούκα, Βασίλη Μουράτο, Δημήτρη Μωραϊτη, Τζορτζ Πάπας, , Γιώργο Τανούλη, Βασίλη Τολιόπουλο, , Δημήτρη Φλιώνη, Μανώλη Χατζηδάκη, Νίκο Χουγκάζ.

Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων οι Λετονοί είχαν επικρατήσει με 80-60, συνεπώς η Ελλάδα θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της με μία «άτυπη» ρεβάνς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας και με τα 31 εισιτήρια για το Παγκόσμιο να έχουν… κοπεί, η Σερβία αναζητά τη νίκη απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία για να βρεθεί και εκείνη ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

 

Το πρόγραμμα της ημέρας (27/02):

18:30 Φινλανδία – Γερμανία

19:00 Σλοβενία – Ισραήλ

19:30 Λετονία – Ελλάδα

20:05 Σουηδία – Εσθονία

21:00 Σερβία – Μεγάλη Βρετανία

21:30 Βέλγιο – Τουρκία

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!