Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα χρήματα που θέλει ο Ντόρσεϊ για να επιστρέψει – Τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι στο επίκεντρο μετά την απόφαση να αποχωρήσει από τους Τέξας Λέτζεντς πριν από μερικές μέρες, καθώς αποτελεί τον πιο «καυτό» free agent στην Ευρώπη.

Ο ομογενής γκαρντ ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ήδη φέρεται να έχει διερευνητικές επαφές με την Εφές και τον Παναθηναϊκό, που φαίνεται να είναι οι ομάδες που δείχνουν πιο ζεστές για την απόκτηση του.

Η τούρκικη ομάδα χάνει τον Βασίλιε Μίτσιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και για όλη τη σεζόν και ο Ντόρσεϊ μοιάζει με μια εξαιρετική λύση, ενώ ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κάνει δικό του ένα hot όνομα, που πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν στον Ολυμπιακό και είναι και γηγενής. Με στόχο το rebuilding της νέας σεζόν, αλλά και για την προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη πλέον είναι πάρα πολλές, όμως η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες που τον διεκδικούσαν πριν μερικούς μήνες δύσκολα θα ασχοληθούν. Οι απαιτήσεις του Ντόρσεϊ είναι συγκεκριμένες και Ολυμπιακός και Μονακό δύσκολα να τον «κυνηγήσουν».

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ έχει κασέ που ξεπερνάει το 1.500.000 τον χρόνο στη Euroleague, ενώ θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον 600.000-700.000. Αυτό το πόσο μόνο 2-3 ομάδες μπορούν να το δώσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να είναι μια από αυτές, προσφέροντας του όμως συμβόλαιο για πάνω από 1,5 χρόνο που είναι και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι πράσινοι έχουν μέχρι την 1η Μαρτίου να κάνουν την κίνηση τους για τον Ντόρσεϊ και καλείται ο ίδιος ο ομογενής γκαρντ να αποφασίσει αν θα κάνει το βήμα αυτό και επιστρέψει στην Ευρώπη για τον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο λιμάνι μεγαλούργησε την περσινή σεζόν και «εκτοξεύτηκε», ενώ είχε και έχει ισχυρό δέσιμο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τα οικονομικά δεδομένα και οι αγωνιστικές ανάγκες των ομάδων στην Euroleague δείχνουν ότι οι Εφές, Παναθηναϊκός και Φενέρ θα ασχοληθούν και ότι ο Ολυμπιακός, η Μονακό και η Παρτιζάν παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!