Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σεισμός στην Τουρκία: Παγκόσμιος πρωταθλητής στην ανθρωπιά ο Λίο Μέσι – Έδωσε 3,5 εκατ. ευρώ στους πληγέντες

Ενώ οι πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον θανατηφόρο σεισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου στην πόλη Νουρνταγί δεν έχουν πια πού την κεφαλήν κλίνη, η ενσυναίσθηση παγκοσμίως λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται αίτημα για βοήθεια.

Από τους δήμους της Αθήνας, που συλλέγουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους Τούρκους και τους Σύριους, έως τους πλέον διασήμους του πλανήτη, η αρωγή εξυπακούεται. Ο Λιονέλ Μέσι, παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Αργεντινής στη διοργάνωση του Κατάρ του 2022 και μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες ποδοσφαιρικές φιγούρες σε όλον τον πλανήτη, απέστειλε, μέσω του ιδρύματός του, 3,5 εκατομμύρια ευρώ στους πληγέντες.

 

Το ίδρυμα Leo Messi λειτουργεί μέσω των μελών της οικογένειάς του, κυρίως του αδελφού του, Ματίας, που συνεργάζεται με τη UNICEF για δραστηριότητες. Πρωταρχικός στόχος του είναι η υγεία και η εκπαίδευση των παιδιών σε όλον τον κόσμο.

Το ποσό που θα δώσει ο Ασράφ Χακίμι, συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν θα είναι το ίδιο, αφού δεν είναι παρόμοιο το οικονομικό στάτους κβο του, παρ’ όλα αυτά θα αποτελεί πράξη αγαθοεργίας, φιλανθρωπίας και, κυρίως, συναισθηματικής νοημοσύνης. Ήδη η προσφορά είναι μεγάλη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!