Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτούς τους παρατηρητές ορίζουν και αφήνουν τα χυδαία πανό στο Βικελίδης

Την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης προκάλεσε το εμετικό πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του Αρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ένα χυδαίο, ντροπιαστικό και απαράδεκτο πανό, το οποίο οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν να κατέβει, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ, με τους αξιωματούχους της αναμέτρησης να κλείνουν προκλητικά τα μάτια και να προκαλούν την οργή των παραγόντων του πειραϊκού συλλόγου. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στην οποία επιτέθηκε σε όλους όσους ανέχονται αυτό το απαράδεκτο πανό ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει το αυτονόητο πριν καν ξεκινήσει το ματς.

Ένα πανό, το οποίο έβριζε τον κόσμο του Ολυμπιακού και κανείς δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να σταματήσει να υπάρχει αυτό το πανό στην κερκίδα των οργανωμένων του Άρη. Ένα πανό το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε σε έναν αγώνα, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν στη μνήμη του Αλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από έναν χρόνο. Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλουζάκια που είχαν πάνω τους το όνομα του Αλκη, αλλά την ίδια ώρα στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Αρη υπήρχε ένα γιγαντιαίο πανό, το οποίο έβριζε χυδαία τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σε ένα σημείο, μάλιστα, στο οποίο η κάμερα «έπεφτε» συνεχώς επάνω του.

Ένα πανό το οποίο έμεινε «πάνω» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ποτέ δεν «κατέβηκε» όπως έπρεπε. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φυσικά για την παραμονή του εμετικού πανό φέρουν οι αξιωματούχοι της αναμέτρησης, οι οποίοι έκλεισαν προκλητικά τα μάτια. Ένα ματς στο οποίο είχε οριστεί ως βοηθός παρατηρητή ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι… περήφανος Παναθηναϊκός, όπως δηλώνει ο ίδιος. Το ερώτημα, λοιπόν, που γεννάται είναι πως ορίζονται τέτοιοι άνθρωποι ως παρατηρητές αγώνων, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αμερόληπτοι και δε θα λειτουργήσουν με το οπαδικό τους αίσθημα. Δεν τα ελέγχουν αυτά τα πράγματα στην ΕΠΟ;

Γιατί αποκλείεται, μαζί με τον παρατηρητή, να μην είδαν το χυδαίο πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του Αρη πριν την έναρξη της αναμέτρησης και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος…

 

Πηγή: to10.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!