Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

EuroLeague: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται για την πρωτιά – Για το restart στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Η Διαβολοβδομάδα στην Euroleague ξεκινάει δυναμικά και με τις δυο ελληνικές ομάδες αυτή η σειρά αγώνων να έχουν μεγάλη σημασία για αυτές. Η κάθε μια για ξεχωριστούς λόγους.

Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα από τα δύο ματς που ορίζουν την εκκίνηση της 18ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζουν τη Μονακό στο Πριγκιπάτο (20:00, Novasports 4) επιζητώντας όχι μόνο να πάρει… τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, αλλά και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 11-6 και να «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση με ακόμη τρεις.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Δευτέρα για το Μονακό χωρίς προβλήματα και πονοκεφάλους για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αφού ανέλυσε τον αντίπαλό του στάθηκε στη δυσκολία που αντιμετωπίζει κάθε ομάδα απέναντι στους Μονεγάσκους. Όπως αντίστοιχα και ο Σάσα Βεζένκοβ που σχολίασε την πληρότητα του ρόστερ των Γάλλων.

Η αγωνιστική ημέρα κλείνει με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη, Νικ Καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports Prime). Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από πέντε συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση και οι «πράσινοι» επιθυμούν να ξεκινήσουν το πολυπόθητο restart.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στη λίστα των «αμφίβολων» βρίσκονται Λευτέρης Μποχωρίδης και Πάρις Λι που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή από τον Ντέγιαν Ράντονιτς, την στιγμή που Ντουέιν Μπέικον και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ακολούθησαν κανονικά την τελευταία προπόνηση.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μιλώντας για το ματς τόνισε πως η ομάδα θέλει να δείξει αντίδραση, ενώ ο Λι αναφέρθηκε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού που του προκαλεί αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (10/01):

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης

20:00 Μονακό – Ολυμπιακός

21:00 ‘Αλμπα – Αρμάνι

21:30 Βίρτους – Ζάλγκιρις

21:30 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

21:30 Μπάγερν – Μπασκόνια

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!