Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super League: Ο ΠΑΣ που νίκησε κόντρα σε… 13, ο ΠΑΟ που μόνο στη Λιβαδειά και ο Φορτούνης

Λέει ως εδώ ο λογαριασμός, τέσσερις χαμένοι βαθμοί για τον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Τρεις πλέον για την Ένωση που δεν μπορούσε ούτε με… Φωτιά, τσεκούρι και Σιδηρόπουλο στο VAR. Και από δύο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο φυσικά να έχει το αυριανό… τετ α τετ με τον Άρη στη Τούμπα. Αυτό που ζήλεψε ο Άγγελος (Αναστασιάδης) και είπε στα αποδυτήρια ότι θα ήθελε να το παίξει στο γήπεδο.

Και κάπως έτσι από τις χασούρες και τις γκέλες; Ο Ολυμπιακός μείωσε πια στο τρίποντο τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ. Και είναι και στο -10 από τον Παναθηναϊκό που την Κυριακή πάει βόλτα ως την Αγιά Σοφιά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν η ομάδα του Μίτσελ καταφέρει φέτος για πρώτη φορά να κάνει τρίτη σερί νίκη στη Super League, αν δηλαδή νικήσει στο Βόλο τότε για πρώτη φορά μετά από μήνες αποκτά σφυγμό για το πρωτάθλημα.

Με νίκη της ΑΕΚ μειώνει στους 7 από την κορυφή.

Με ισοπαλία μειώνει στους 8 από τον ΠΑΟ αλλά και στον πόντο από την ΑΕΚ.

Με νίκη του Παναθηναϊκού φτάνει την Ένωση.

Και μην ξεχνάτε τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Δύο τα εισιτήρια φέτος για τα προκριματικά του Champions League. Για μια και μοναδική χρονιά. Το 2ος στη βαθμολογία έχει νόημα και μετάφραση.

Πως ήταν ο Ολυμπιακός; Άνετος. Ήταν οι τελικές με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου 7-0. Όταν λοιπόν έχει ασφάλεια στην άμυνα και στο γήπεδο τον Κώστα Φορτούνη τα άλλα τα βρίσκει. Τρεις συνεχόμενες παρουσίες στην εντεκάδα πλέον το «7»: Τρία γκολ και μια ασίστ λέει ο λογαριασμός. Δύο γκολ στα Γιάννενα, ασίστ με τον Αστέρα για το 1-0, το γκολ που κλείδωσε απόψε το αποτέλεσμα. Απλά Φορτούνης.

Έχει δρόμο ο πρωταθλητής να βρει τα… ίσα του. Έχει όμως πλέον και αποδείξεις ότι μπορεί να επιστρέψει γιατί και οι άλλοι δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Παναθηναϊκός είναι στα χειρότερα του- μην έχετε αμφιβολία μόνο από τη Λιβαδειά μπορούσε σήμερα να φύγει με το τρίποντο-. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να κάνει… περίπατο.

Και η ΑΕΚ; Χθες πήγε αρματωμένη στα Γιάννενα. Με Φωτιά, με τον Σιδηρόπουλο που έχει ξεφτιλίσει το VAR. Και με τεράστιο κίνητρο καθώς θεωρητικά περίμενε εδώ και μήνες το αντάμωμα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Θα ξυπνήσει όμως ο Ολυμπιακός; Η τσάμπα το συζητάμε;

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!