Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εμπαπέ: Η παθιασμένη ομιλία του στο ημίχρονο του τελικού που «ξύπνησε» τους συμπαίκτες του

Η Γαλλία στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ κόντρα στην Αργεντινή, ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο, κάτι που είχε κάνει έξαλλο τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Με το 0-2 στην πλάτη τους, οι Γάλλοι έπρεπε να βρουν τον τρόπο να «ξυπνήσουν» καθώς δεν μπορούσαν ούτε καν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις στο παιχνίδι.

Αρχικά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, αλλά ακολούθησε μία ηγετική ομιλία του Μπαπέ, η οποία φαίνεται πως «ξύπνησε» τους συμπαίκτες του.

Τα δικά του γκολ βέβαια ήταν αυτά που έστειλαν το ματς στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου εκεί τελικά οι Γάλλοι «λύγισαν».

«Δεν μπορούμε να τα κάνουμε χειρότερα! Είναι ένας τελικός Μουντιάλ» ξεκίνησε να λέει στους συμπαίκτες του, στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

«Είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο παιδιά, είναι το παιχνίδι μιας ζωής! Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να κάνουμε χειρότερα από αυτό που κάναμε.

«Επιστρέφουμε στο γήπεδο και είτε τους αφήνουμε να παίξουν, είτε βάζουμε λίγη ένταση, μπαίνουμε στις μονομαχίες και κάνουμε κάτι άλλο, παιδιά. Είναι τελικός Μουντιάλ! Είμαστε πίσω με δύο γκολ. Μπορούμε να επιστρέψουμε! Παιδιά, αυτό συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια»!» συνέχισε να λέει, με τον Στιβ Μανταντά να παίρνει τον λόγο: «Τώρα παιδιά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, χάνουμε 2-0. Ολοι το έχουμε κάνει μια φορά, γυρίστε το παιχνίδι. Και είναι δυνατόν. Αλλά πρέπει να μπείτε στο γήπεδο, διαφορετικοί».

Ο Ντεσάν από την πλευρά του, είχε γυρίσει προς τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι «θα σας το πω χωρίς να στεναχωρηθώ. Ξέρετε την διαφορά; Είναι ότι αυτοί εκεί, παίζουν έναν γαμ…ένο τελικό Μουντιάλ και εμείς όχι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!