Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει ο Πάτρικ Γιάνγκ: «Για να περπατήσεις πρέπει πρώτα να συρθείς…» – Η ανάρτηση με τις προσπάθειες του να ξαναπερπατήσει

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Πάτρικ Γιάνγκ, παλεύει να αποκαταστήσει την λειτουργία των ποδιών του. Ο αθλητής έπειτα από ένα τροχαίο, απέκτησε αναπηρία στα πόδια. Ωστόσο, ο αγαθός γίγαντας παλεύει για να ξανά… σταθεί στα πόδια του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν το έχει βάλει κάτω και δουλεύει καθημερινά να περπατήσει ξανά κανονικά, ενώ δεν παύει να αναρτά υλικό στα σόσιαλ μίντια προσπαθώντας να εμπνεύσει κόσμο να μην τα παρατά όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα.

Αυτή τη φορά, ο Γιανγκ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει να σέρνεται με τα γόνατα, έχοντας ένα βοηθητικό μηχάνημα από μπροστά.

«Ο Θεός είναι καλός. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, συνεχίζω να προοδεύω. Προσπαθώ να ενθαρρύνω κάποιον και σήμερα. Πρέπει να συρθείς πριν περπατήσεις, μην υποτιμάς την φύση των μικρών πραγμάτων. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας», αναφέρει ο Γιανγκ, συγκλονίζοντας τους ακολούθους του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!