Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σκάνδαλο στο Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: Έκανε λάθος το VAR;

Αν και το φετινό Μουντιάλ δεν είναι πως φημίζεται για την διαφάνειά του, φαίνεται πως ακόμα και ο υπολογιστής έκανε… λάθος!

Η Αργεντινή υπέστη ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ και μάλιστα με ανατροπή, όμως στο Twitter και τα social media αρκετοί είναι εκείνοι που μιλούν για σφαγή της αλμπισελέστε.

Συγκεκριμένα, η Αργεντινή είδε τρία γκολ της να ακυρώνονται από το VAR και η αλήθεια είναι ότι απείχε μόλις μερικά… εκατοστά από το δεύτερο τέρμα, ειδικά στη φάση του γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Το ιστορικό φιάσκο της Αργεντινής, το στοιχείο που δίνει ελπίδες και η ευθύνη που βαραίνει ξανά τον Μέσι (vids)

Από εκεί και πέρα όμως ο σάλος έχει ξεσπάσει στις λεπτομέρειες στα τηλεοπτικά ριπλέι, τα οποία κινητοποίησαν κάποιους φιλάθλους, οι οποίοι είδαν ξανά τις φάσεις και, συγκεκριμένα, ένα από τα δύο… άκυρα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες. Σε αυτό το τέρμα λοιπόν πολλοί μιλούν για σκάνδαλο και γκολ που έπρεπε να μετρήσει, αφού όπως τονίζεται δεν χρησιμοποιήθηκε γραμμή και ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται ξεκάθαρα να καλύπτεται από το αριστερό μπακ της Σ.Αραβίας, Γιασέρ Αλ Σαχράνι.

«Η FIFA έκανε ένα απαράδεκτο λάθος», «Ο Μαρτίνες δεν ήταν οφσάιντ», «Δεν χρησιμοποίησαν την γραμμή, αλλά μόνο τον παίκτη που ήταν κοντά του», ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες που γράφτηκαν στα social media για την φάση, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!