Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις με τον Κάρλος Κορμπεράν (βίντεο)

Με τον Κάρλος Κορμπεράν πλέον στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις δύο μάχες με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν συνεχίζει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντεμπούτο του στον πάγκο των πειραιτωτών, στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, το βράδυ της Πέμπτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον με τον Κώστα Μανωλά να είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι έμαθαν και τον αντίπαλό τους σε περίπτωση που προκριθούν στο Play Off του Europa League, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας να φέρνει στον δρόμο τους τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Λεμεσού – Μακάμπι Χάιφα.

Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού από την Σλόβαν, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στα Play Off του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Ζρίνσκι από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ή Τόμπολ Κοστανάι από το Καζακστάν.

Από εκεί και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ένα μήνυμα γεμάτο συγκίνηση, μέσω των social media.

Εν τω μεταξύ ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, λόγω της απόφασης της Ομοσπονδία να επιβάλει δική της ΚΕΔ, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά να ψέγει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο για τους χειρισμούς του.

«Ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκατε από την αρχή το θέμα του Αρχιδιαιτητή έδειξε τον ρόλο και τις προθέσεις σας. Φέρατε σε ρήξη οριστικά την Ομοσπονδία με το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο αγνοώντας πλήρως την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Super League. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα διαχειρίζεται μόνο του τα θέματά του και θα πάμε μέχρι το τέλος ακόμα και αν χρειαστεί να μην ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να είναι αυτό ξεκάθαρο».

Για την ιστορία, η Super League ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τεχνικό σύμβουλο και εκπαιδευτή, αρμόδιο να εφαρμόσει και να υλοποιήσει το εγχείρημα της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!