Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλλαγή δεδομένων για Πιάνιτς

Πριν από λίγες εβδομάδες, όταν άρχισε η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, το μέλλον του Μίραλεμ Πιάνιτς έμοιαζε τουλάχιστον ασαφές. Το δεδομένο ήταν πως ο έμπειρος άσος, έπρεπε να αναζητήσει νέα «ποδοσφαιρική στέγη», αφού δεν είχε πείσει ούτε με τις εμφανίσεις του με την Μπαρτσελόνα, ούτε αργότερα με την φανέλα της Μπεσίκτας, όπου έπαιζε ως δανεικός από τους Καταλανούς.

Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε, όταν ο Τσάβι αποφάσισε να τον επιλέξει για την περιοδεία στις ΗΠΑ. Οι παίκτες στους οποίους δεν υπολογίζει ο Τσάβι, όπως ο Νέτο, ο Ουμτιτί, ο Ρίκι Πουίγκ, ο Μινγκέθα ή ο Μπρεϊθγουέιτ, παρέμειναν στην Βαρκελώνη κι εάν ο Βόσνιος βρέθηκε στο ταξίδι για την προετοιμασία και τα φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι γιατί δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία παικτών που δεν έχουν μέλλον στη Μπάρτσα.

«Ξέρουν ότι εδώ, θα είναι αδύνατο για αυτούς. Πρέπει να βρουν μια λύση για να παίξουν αλλού», εκμυστηρεύτηκε ο Τσάβι αναφερόμενος σ’ αυτούς πριν από δύο ημέρες.

Πλέον, αρκετά ισπανικά μέσα ενημέρωσης, όπως η «Marca», αναφέρουν ότι «ο τροχός γύρισε» για τον Πιάνιτς και μάλιστα με την καλή έννοια. Από ένας ανεπιθύμητος παίκτης, έχει γίνει ένας παίκτης που μπορεί να βρει θέση στην ομάδα, εάν καταφέρει να πείσει τον Τσάβι. Ο Καταλανός προπονητής, δεν τον έχει δει ακόμη στην… δουλειά, αφού ο έμπειρος μέσος, έφυγε δανεικός το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πιάνιτς είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Γιουβέντους, στον τελευταίο φιλικό αγώνα της Μπαρτσελόνα, γεγονός που αναγνώρισε ο Τσάβι, εξάροντας τις ικανότητες του στην τεχνική κατάρτιση.

Παράλληλα, η εφημερίδα «Iberian», επισημαίνει ότι ο παίκτης θέλει πολύ να μείνει, αλλά ότι θα πρέπει να αρκεσθεί σε δευτερεύοντα ρόλο, καθώς ο Μπουσκέτς και ο Πέδρι, μοιάζουν… ανέγγιχτοι. Η τρίτη θέση στην μεσαία γραμμή, θα «παιχθεί» μεταξύ πολλών παικτών κι ένας απ΄ αυτούς, είναι και ο Πιάνιτς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!