Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι Ελληνες πυγμάχοι κατέκτησαν 12 μετάλλια στο Κύπελλο Ακρόπολις

Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο η αναβίωση του Διεθνούς Κυπέλλου Πυγμαχίας Ακρόπολις. Μια σημαντική διοργάνωση που άρχισε στις 16 του μήνα και ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις 19 Ιουνίου, με πλήθος κόσμου στις εξέδρες του ιστορικού σταδίου.

Οι αγώνες έγιναν με την συμμετοχή 200 αθλητών από 15 χώρες και με την ελληνική ομάδα να κατακτά 12 μετάλλια, εκ των οποίων πέντε χρυσά, τρία αργυρά και τέσσερα χάλκινα.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες έκαναν το… απόλυτο στα χρυσά μετάλλια, με τις Χρυσούλα Πλέα στην κατηγορία των 52 κιλών, Αντωνία Γιαννακοπούλου στα 57κ., Μαρινέλα Τσάνι στα 60κ. και Όλγα Παπαδάτου στα 63 κιλά.

Όσον αφορά στους άνδρες, ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος στην κατηγορία των 76 κιλών, ενώ ο Ζαχαρίας Κούβαρης που δεν αγωνίστηκε στον τελικό των 86κ. λόγω τραυματισμού πήρε το ασημένιο μετάλλιο, όπως επίσης ο Θοδωρής Ριτζάκης στα 71κ. και ο Τσαουσίδης Θεοχάρης στα 89κ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ηρακλής Κορελίδης (54κ.), Κωνσταντίνος Καλογερίδης (60κ.), Στέλιος Κυρσανίδης (63,5κ.) και Νικηφόρος Ρουσσάκης (86κ.).

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!