Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαγγέλης Μαρινάκης: «12 ένδοξα χρόνια γεμάτα θριάμβους στην Ελλάδα και την Ευρώπη» (βίντεο)

Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες μετρούν αντίστροφα για την εκκίνηση της προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν. Εχθές ήταν η σειρά του Άρη, ενώ θα ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο Ευρωπαίοι, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Στον Ολυμπιακό συμπληρώνονται σήμερα 12 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε την ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

18 Ιουνίου του 2010, ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αλλάζει την ιστορία του συλλόγου, σε Ελλάδα και Ευρώπη. 12 χρόνια γεμάτα τίτλους, στιγμές δόξας και πλούσιο κοινωνικό έργο στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας.

12 χρόνια μετά, ο Ολυμπιακός μεγάλωσε, ισχυροποιήθηκε, κυριαρχεί και συνεχίζει να ονειρεύεται.

«2010-2022: 12 χρόνια με θριάμβους για τον Ολυμπιακό μας, 12 χρόνια με αμέτρητους τίτλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η Ιστορία του Θρύλου του ελληνικού αθλητισμού γεμίζει χρυσές σελίδες κι εμείς γεμίζουμε υπερηφάνεια και δύναμη για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!» έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στον Άρη, η πρώτη προπόνηση είχε νέα πρόσωπα, είχε και αποχωρήσεις. Ο Μάρβιν Πίρσμαν προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα και έγινε δεκτός από τους συμπαίκτες του με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετά από μία τριετία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά τον Άρη, σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας μπαίνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και μετά από λίγες μέρες, θα μεταβούν στο Πήλιο. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν δώσει ραντεβού την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Η 14η ομάδα που θα συμπληρώσει τη Σούπερ Λιγκ, θα γίνει γνωστή σήμερα. Η Λαμία υποδέχεται τη Βέροια στον δεύτερο αγώνα μπαράζ για μία θέση στην κατηγορία και έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 20:00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!