Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στη Σκιάθο ο άσσος της Λίβερπουλ Κώστας Τσιμικας

Τις διακοπές του στο νησί της Σκιάθου συνεχίζει  ο διεθνής της Εθνικής μας ομάδας και ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Κώστας Τσιμίκας, βάζοντας «γκολ»  στη νυχτερινή διασκέδαση. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην Σκιάθο και στο Skiathos Palace όπου αι διαμένει αφού   ο πατέρας του Γιώργος είναι επικεφαλής έδω και πολλά χρόνια στο τμήμα ζαχαροπλαστικής.

Πέτρος Δερβένης, Κώστας Τσιμίκας, Αλέκος Ευσταθείου (πρόεδρος των ξενοδόχων Σκιάθου)

 

Ο άσσος της μπάλας δεν  δεν ξεχνάει τους φίλους του στο νησί και πρώτη άφιξη του είναι πάντα στην Σκιάθο και στην παραλία Αγία Ελένη  αφού γνωρίζει όλο το προσωπικό και έχει οικογενειακές σχέσεις με τον Λάμπρο Σανιδά τον υπεύθυνο του summer beach  Agia Eleni.

 

Το βράδυ του Σαββάτου ο Κώστας Τσιμίκας έφαγε  φρέσκα θαλασσινά  και σαλάτες στο φημισμένο Carnayo restaurant μαζί με τον μάνατζερ του και τον πατέρα του Γιώργο.

 To ίδιο βράδυ στη παρά του βρέθηκε και ο Άρης Δερβένης, ιδιοκτήτης του Skiathos Palace  τον οποίο γνωρίζει παο παιδί.  Στο άκουσμα του ποδοσφαιριστή στο μαγαζί έτρεξαν πολλά παιδάκια για να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του με τον Ντίνο να μην κουράζεται καθόλου να ποζάρει μαζί τους.

Με τον Άρη Δερβένη

 

Με τον Λάμπρο Σανιδά, υπέυθυνο του Agia Eleni summer beach και την οικογένεια του

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!