Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντετοκούνμπο: Ήταν η μέρα των Σέλτικς-Δεν είχαμε το προβάδισμα

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σέλτικς (116-108) στο Game 4 της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής και οι δύο ομάδες έχουν πλέον από δύο νίκες. Μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον αγώνα, τις σκέψεις στην ομάδα του και έδωσε εύσημα στους Σέλτικς και τον Αλ Χόρφορντ.

«Έπαιξαν πιο δυνατά, αυτό ήταν. Έπαιξαν πολύ καλά το ένας εναντίον ενός, ευστόχησαν στα σουτ, βρήκαν τα “pop out” με τον Χόρφορντ, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι τα έβαλαν. Είχαν αποτελεσματικότητα και ήταν πειθαρχημένοι και γι’ αυτό πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Η προσπάθεια από πλευράς μας ήταν εκεί», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Και συνέχισε: «Προσπαθώ να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Κάποιες φορές θα λειτουργήσει, κάποιες όχι. Απλά παίζω μπάσκετ, προσπαθώ να πάρω αποφάσεις, να είμαι σκληρός και να κερδίζω. Δεν θα είναι πάντα εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθώ. Πρέπει να πάμε στη Βοστώνη και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το τι σκεφτόμαστε δεν έχει σημασία. Να πάμε να διασκεδάσουμε το ματς και μακάρι να πάρουμε τη νίκη».

Όπως εξήγησε όλα γίνονται για κάποιο λόγο και η ομάδα του πρέπει να δει τι μπορεί να βελτιώσει στο επόμενο παιχνίδι. «Κάθε τι γίνεται για κάποιο λόγο. Απλά το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν το παιχνίδι μας. Δεν είχαμε το προβάδισμα και εκείνοι έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν η μέρα τους και εμείς πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα στο πέμπτο ματς. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!