Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζάκρη για το κλείσιμο της “Αυγής”: Γλιτώνουμε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ – Ξέρετε πού έχουν πάει το χαρτί και τα εκτυπωτικά;

Για το κλείσιμο του καθημερινού εντύπου της «Αυγής» μίλησε στο Mega η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, δηλώνοντας πως το κόμμα «γλιτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ» από την απόφαση αυτή.

Όσα είπε η κ. Τζάκρη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο τρόπο που χρηματοδοτείται. Γίνεται από τις εισφορές των μελών του και την κρατική χρηματοδότηση. Και βεβαίως στην Κεντρική Επιτροπή τις προάλλες παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα και οι οικονομικές δυνατότητες του κόμματος την επόμενη τριετία, που είναι αρκετά στενόχωρες. Και εξαιτίας αυτής της στενότητας, επιτρέψτε μου να πω, λήφθηκαν οι δυσάρεστες αποφάσεις της αναστολής του ημερήσιου έντυπου φύλλου της ”Αυγής”. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων αλώβητες. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να μείνει ανοιχτή και ισχυρή η ”Κυριακάτικη Αυγή” και βεβαίως να ενισχυθεί η ηλεκτρονική έκδοση», είπε αρχικά η κ. Τζάκρη.

Θεοδώρα Τζάκρη: Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί;

Ο παρουσιαστής τότε ανέφερε: «Αυτό που γλιτώνετε δηλαδή είναι το χαρτί», με την ίδια να απαντά: «Αυτό που γλιτώνουμε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της ”Αυγής”».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!