Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΣΥΡΙΖΑ: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της Αυγής έξω από την Κουμουνδούρου – “Mea culpa” είπε ο Κασσελάκης

Στην Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έφτασε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Εκεί συνάντησε τους εργαζόμενους της «Αυγής», οι οποίοι διαμαρτύρονται  έξω από τα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Όπως είπαν στον κ. Κασσελάκη, «πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει mea culpa για το γεγονός ότι δεν τους συνάντησε πριν την ανακοίνωση της απόφασης για λουκέτο αλλά να επιμένει ότι «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής».

«Πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι. Το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχθηκες ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να μας συναντήσεις. Αντι γι’ αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους ότι κλείνει η Αυγή» είπαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι της Αυγής.

«Δεν έχει απολυθεί κανείς και η Κουμουνδούρου δεν έχει πληρωθεί. Το δικό μου καομμάτι το έκανα όπως μπορούσα και έχω παροτρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο» επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Κασσελάκης λέγοντας ότι «η αναστολή της εκτύπωσης του καθημερινού φύλλου δεν σημαίνει ότι δεν θα απολυθεί κανείς».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «και εμένα με έχει απέναντι το κλείσιμο» προσθέτοντας πως «εάν υπάρχουν πόροι για να συνεχίσουμε το καθημερινό φύλλο να το συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα το προσωπικό του κάθε εργαζόμενου θα το δούμε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε, επίσης, την αντίθεσή του με την κατηγορία ότι ήταν αυτός που έκλεισε την Αυγή λέγοντας «δεν την κλείνω εγώ» ρωτώντας τον συνομιλήτη του εκ των εργαζομένων «εσύ πιστεύεις ότι ψυχικά δεν είμαι μαζί σας;» για να πάρει την απάντηση «το αμφισβητώ».

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τα χρήματα να τυπώνουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου, είμαι εδώ για να βρούμε λύσεις. Μea culpa εάν δεν είχαμε συζήτηση πριν, έχω συζητήσει με τις διευθύνσεις» συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!