Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Καραμανλή: “Δεν έγινα σοφότερη από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια”

Την πρόθεσή της να καταψηφίσει το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια επανέλαβε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

Όσα είπε η Άννα Καραμανλή

Μιλώντας στο Action 24, αναφέρθηκε στο “φροντιστήριο” που έγινε εχθές στα γραφεία της ΝΔ προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της κυβερνητικής πρότασης και τις επιδιώξεις του νομοσχεδίου. «Δεν έφυγα σοφότερη», σχολίασε η βουλευτής, προσθέτοντας: “εάν ισχύουν αυτά που άκουσα και δεν έρθει κάτι άλλο, εννοείται ότι καταψηφίζω”.

“Ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει πολλά επίπεδα τη χώρα, αλλά μπορώ να διαφωνήσω σε ένα νομοσχέδιο”, συμπλήρωσε.

Η Άννα Καραμανλή είχε τοποθετηθεί για το νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία και το προηγούμενο διάστημα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει: “Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τον γάμο για τα ομόφυλα γιατί αυτό θα επιφέρει και τεκνοθεσία”.

Ερωτώμενη για το τι θα κάνει σε περίπτωση που τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, η Άννα Καραμανλή ήταν ξεκάθαρη: “Δεν πρέπει να στοχοποιούμαστε όσοι έχουμε άλλη άποψη. Πρέπει να μπορούμε να βάζουμε τις γραμμές μας. Θα το καταψηφίσω ακόμα κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας”, ξεκαθάρισε. “Θέλω οι απόψεις μου να είναι κρυστάλλινες και έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ευθής”, είχε πει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!