Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παύλος Μαρινάκης στα Παραπολιτικά 90,1: “Επιβολή ποινών ανεξάρτητα με το τι θα πει η Δικαιοσύνη”

”Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης για τις εγκληματικές οργανώσεις που πιθανότητα δρουν στο όνομα του ποδοσφαίρου και των μεγάλων ομάδων”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Άφησε να εννοηθεί πως δεν θα ανοίξει πρωτάθλημα εάν οι ομάδες δεν τοποθετήσουν κάμερες και δεν προχωρήσουν στον έλεγχο των εισιτηρίων και την ταυτοποίηση. ”Είναι η πρώτη φορά που μία κυβέρνηση με δεδομένη και την αυτοκριτική που μπορεί να γίνει για καθυστερήσεις, βλέπει το πρόβλημα και το αντιμετωπίζει”, ανέφερε.

Επισήμανε πως η κυβέρνηση ”έδωσε τελεσίγραφο στις ομάδες, δεν θα ανοίξουν τα γήπεδα εάν δεν συμμορφωθούν. Καλούμε τις ομάδες να συνεργαστούν μαζί μας. Θα πάμε μέχρι τέλους”.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι ο Γιάννης Βρούτσης θα ανακοινώσει νέα μέτρα τις επόμενες ημέρες όπου θα επιβάλλται ποινές ασχέτως των αποφάσεων της αθλητικής δικαιοσύνης. ”Με το πρώτο παράπτωμα θα επιβάλλουμε ποινές ως πολιτεία”.

Ανέφερε πως η οπαδική βία ξεκινά από το ποδόσφαιρο και δρα σε όλη την επικράτεια. ”Όποιος κάνει τις κάμερες και την ταυτοποίηση και τα εισητήρια τοπ γήπεδο θα ανοίξει, όποιος δεν τα κάνει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου το γήπεδο δεν θα ανοίξει”, τόνισε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!