Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Κουτσούμπας: “Αυτός είμαι” – Οι ατάκες, το Luben και η αναφορά στην περιπέτεια υγείας – Τι είπε για Σούνακ και επιστολική ψήφο

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Όσα είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

“Αυτός είμαι”, ξεκίνησε με χιούμορ ο Δημήτρης Κουτσούμπας τη συνέντευξη ερωτηθείς για την όχι τόσο ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιεί. “Ούτε εταιρεία έχουμε ούτε τέτοια σχήματα ποτέ χρησιμοποιήσαμε. Είναι ο Κουτσούμπας. Αυτός είμαι… Αλλά νομίζω ότι δεν θα συμφωνήσω μαζί σας ότι πρώτη φορά που κομμουνιστής, γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος έχει τέτοιο λόγο. Να σας θυμίσω πως αντίστοιχα πράγματα έλεγαν και για τον Χαρίλαο Φλωράκη και για την Αλέκα Παπαρήγα. Και για τις ατάκες τους και για τη… γλώσσα την κατανοητή. Αυτή που προσεγγίζει τον εργαζόμενο λαό και καταλαβαίνει αυτά που νιώθει. Βέβαια ο καθένας ανάλογα με το ιδιόχρωμα της καταγωγής του, με τον χαρακτήρα του”.

Σχολιάζοντας το ότι ατάκες του έχουν γίνει «viral» και πολλές από αυτές προβάλλονται από το Luben, ο κ. Κουτσούμπας είπε πως στον δρόμο του φωνάζουν «αυτοί είστε», κάτι που φάνηκε να αντιμετωπίζει με χιουμοριστική διάθεση.

“Νομίζω ότι παίζουν μεγάλο ρόλο τα Μέσα Ενημέρωσης ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιο εξοικειωμένη η νεολαία με αυτά και φυσικά, τώρα, ο νέος άνθρωπος γεννιέται με την τηλεόραση στο σπίτι, με το tablet, με το κινητό. Είναι πολύ οικεία αυτά. Εγώ για παράδειγμα είχα δει τηλεόραση όταν ήμουν ήδη στο Δημοτικό και μάλιστα στη γειτονιά. Τα σχολιάζει ο κόσμος. Ιδιαίτερα την προεκλογική περίοδο που ήταν καθημερινή η επαφή με τον κόσμο έξω στους δρόμους, στα μαγαζιά, στις λαϊκές, σε σχολεία, σε νοσοκομεία παντού, μου έκαναν αναφορά είτε εδώ στους δρόμους της Αθήνας είτε στη Λαμία και μου φώναζαν τα παιδιά “Αυτοί είστε” ή ξέρω γω “πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια””.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!