Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Πατούλης: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής – «Θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου»

Την απόφασή του να μην κατέλθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης, μετά τη δυσαρέσκεια Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών και την ανακοίνωση της ΝΔ ότι “κατεβάζει” τον Νίκο Χαρδαλιά.

Στη δήλωση του εξηγεί τους λόγους της απόφασης του, τονίζοντας πως θα στηρίξε την επιλογή του κόμματός του, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική.

Νωρίτερα, ο Παύλος Μαρινάκης είχε καλέσει, κατά τη διάρκεια του του briefing της Δευτέρας (31.07.2023), τον Γιώργο Πατούλη να σεβαστεί την προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, να δώσει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής στον Νίκο Χαρδαλιά, και να μην επιλέξει τον δρόμο της διάσπασης των «γαλάζιων» δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής

Όπερ και εγένετο! Ο Γιώργος Πατούλης υπάκουσε στην κομματική (και κυβερνητική) συμβουλή, δεν έγινε “αντάρτης” και δεν θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!