Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Με μια φωτογραφία από το παράθυρο του 251 ΓΝΑ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ενημέρωσε πως νοσηλεύεται, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζει στους διαδικτυακούς του φίλους να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους από άγχος και στρες, ενώ ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό για την φροντίδα.

«Από το παράθυρο του 251 ΓΝΑ κοιτάζω έξω , σκέφτομαι ότι αν δεν νοσηλευόμουν, σπάνια θα έβρισκα λίγο χρόνο να «απολαύσω» το πρωινό ξύπνημα. Ξυπνάς, γρήγορα να ετοιμαστείς, να φας ένα τοστ όρθιος, να μπεις στο αυτοκίνητο και μετά τα «γνωστά» όλη μέρα !

Καλό είναι αυτά που σκεφτόμαστε όταν μας συμβαίνει κάτι, να μην τα ξεχνάμε μετά και να διορθώνουμε ότι μπορούμε .

Να προσέχετε τον εαυτό σας, λιγότερο άγχος και στρες», ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους Γιατρούς , νοσηλευτές και όλους όσους εργάζονται , που παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς. Υγ1.Όταν πήγα στα επείγοντα , λίγο χλωμός,, ο γιατρός και ο τραυματιοφορέας μου λένε σύντροφε και δυο νοσηλευτές του ορόφου απο Αρκαδία, τι άλλο θέλω», έγραψε στην ανάρτησή του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!