Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Δένδιας στα Παραπολιτικά 90,1: Στόχος της ΝΔ είναι μια συνεκτική, ισχυρή Κοινοβουλευτική Ομάδα, που θα προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα

«Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στη γειτονική χώρα και σύντομα θα δείξει τις προθέσεις του στα Ελληνοτουρκικά, στις σχέσεις Ε.Ε. – Τουρκίας και στις θέσεις του στο ΝΑΤΟ», δήλωσε στα «Παραπολιτικά» 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ Νίκος Δένδιας. Για τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είπε πως είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να συνεννοηθείς.

Σε ό,τι αφορά τον Έβρο, καταλόγισε ολιγωρία σε ένα τμήμα των Αρχών της Τουρκίας, λέγοντας ότι οι διακινητές δεν θα μπορούσαν να προωθήσουν μετανάστες στα σύνορα.

Είπε πως στόχος της ΝΔ στις εκλογές είναι μια συνεκτική ισχυρή Κοινοβουλευτική Ομάδα, που θα προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Ερωτηθείς για τυχόν συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συμβατότητα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!