Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εκλογές 2023 – Ακρίτα για Σαββόπουλο: «Έλα που θα μας κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε»

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να πετάξει τα βέλη της κατά του Διονύση Σαββόπουλου για την δήλωση στήριξης στην Νέα Δημοκρατία. 

Πιο συγκεκριμένα, με δύο αναρτήσεις της, η Έλενα Ακρίτα απαντάει καυστικά στον Διονύση Σαββόπουλο αλλά και σε όσους την επικρίνουν για τη στάση της στις δηλώσεις του καλλιτέχνη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ αναφέρει και μια παλαιότερη συνάντηση που είχε με τον ίδιο στα νεανικά της χρόνια.

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα, αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον Διονύση Σαββόπουλο παλαιότερα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Όταν ήμουν μικρή, είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρύδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.

Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.

Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο “Το φορτηγό” (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον έδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση: “Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος”. Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω».

«Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι»

Λίγες ώρες μετά, έδωσε συνέχεια στην κριτική της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Διονύση Σαββόπουλου από παλαιότερη συναυλία του, κατά την οποία γράφει «έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι» και επιτίθεται σε όσους επέκριναν τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Νατάσα Μποφίλιου.

«Έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι. Έλα που όταν εσείς ξεσκίζετε τον Κραουνάκη, την Τάνια, τον Φοίβο, τη Μποφίλιου είναι καλά. Έλα κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε κι από χτες. Άσε με αγάπη μου να χαρείς, έλα μπράβο βραδιάτικο», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!