Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στο Debate: Η “οσκαρική” Πόπη Τσαπανίδου και η “τολμηρή” Μάρα Ζαχαρέα

Το Debate των πολιτικών αρχηγών συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, αν και η πλειονότητα είχε στραμμένη την προσοχή της στους πολιτικούς αρχηγούς, οι γυναικείες παρουσίες έκλεψαν την παράσταση. 

Οι δημοσιογράφοι Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη και Ράνια Τζίμα κινήθηκαν στο ανδρόγυνο στυλ με διαφοροποιήσεις στο χρώμα και τα αξεσουάρ, άλλοτε πιο τολμηρές ή πιο συντηρητικές.

Εκείνη, όμως, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα στιλάτη με all time classic λευκό ανδρικό κοστούμι το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν και η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα. Η ενδυματολογική της επιλογή έδειξε ότι η ίδια αγαπά τους κλασικούς συνδυασμούς. Τα κομμάτια που επέλεξε αναδεικνύουν την πιο δυναμική πλευρά κάθε γυναίκας. Αυστηρό μαύρο κοστούμι με λεπτομέρειες λευκού συνδυασμένο με μυτερές μαύρες γόβες.

Μαύρο και λευκό δημιουργούν πάντα ένα συνδυασμό που μένει διαχρονικός στο χρόνο.

Η Μάρα Ζαχαρέα υποστηρίζει και αναδεικνύει επιλογές διαφορετικού στιλιστικού χαρακτήρα.

Στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις δεν φοβάται τα έντονα χρώματα, κάτι που έκανε και για το debate των πολιτικών αρχηγών.

Η δημοσιογράφος του Star επέλεξε να συνδυάσει το κόκκινο με το μοβ.

Προσερχόμενη στο Ραδιομέγαρο η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ανέφερε ότι δε συμφωνεί με την κριτική περί “παράλληλων μονολόγων”, η οποία ασκήθηκε από αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά πρόσθεσε ότι βεβαίως η διακομματική έχει θεσπίσει συγκεκριμένους κανόνες.

Τέλος, η Σία Κοσιώνη, στην τέταρτη συμετοχή της σε τηλεμαχία πολιτικών αρχηγών, επέλεξε ανοιχτόχρωμη απόχρωση του πράσινου για το κλασικό κοστούμι της, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η δημοσιογράφος του Σκάι στις δηλώσεις της κατά την άφιξή της στο Ραδιομέγαρο, εξέφρασε την ελπίδα να εκφράσει μαζί με τους συναδέλφους της τις αγωνίες των πολιτών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!