Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όργιο φημών «καίει» τον Αλέξη Γεωργούλη – Δύο ακόμη καταγγελίες για κακοποίηση και ξυλοδαρμό

Καταιγισμός από πληροφορίες και φήμες για τον πασίγνωστο ηθοποιό και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. Εδώ και μερικές ώρες άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Και όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο χθεσινό πρωτοσέλιδό της η «ON time»! Πληροφορίες αναφέρουν πως το φερόμενο ως θύμα του Αλέξη Γεωργούλη, όταν αντίκρισε στα μέσα του 2020 τη συμμετοχή του στην καμπάνια κατά της εξάλειψης της ενδοοικογενειακής βίας, ξέσπασε. Η Ελένη Χρονοπούλου προχώρησε σε ανώνυμη καταγγελία τον Ιανουάριο του 2020, ωστόσο δεν θεώρησε τον εαυτό της έτοιμο να αποκαλύψει στις Αρχές το όνομα του φερόμενου ως βιαστή της. Όταν όμως κάποιους μήνες μετά είδε την επίμαχη φωτογραφία, πήρε τη μεγάλη απόφαση. «Ενδοοικογενειακή βία, Μίλα! Είμαστε δίπλα σου!» έγραφε ένα πλακάτ που κρατούσε στα χέρια του ο Αλέξης Γεωργούλης. Η Ελένη Χρονοπούλου πίστεψε πως εκείνη η εικόνα, εκτός από ειρωνική, ήταν και προκλητική. Τότε, αποφάσισε να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, οι οποίες μιλούν για ακόμη δύο ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση από τον Αλέξη Γεωργούλη. Η μία αφορά νεαρή γυναίκα, η οποία έκανε πρακτική στο Ευρωκοινοβούλιο. Φέρεται να κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές, είχε βγει για ποτό με τον Γεωργούλη. Η βραδιά φέρεται να είχε άσχημη κατάληξη, με τη γυναίκα να προχωρά σε καταγγελία στο τμήμα Προσωπικού της Ευρωβουλής. Η εξέταση όμως της καταγγελίας της εν λόγω ασκούμενης δεν προχώρησε, αφού η ίδια «εξαφανίστηκε» από το Βέλγιο, επιστρέφοντας ενδεχομένως στη χώρα μας. Ρωτήθηκε από στελέχη του Ευρωκοινοβουλίου τι έχει συμβεί, αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Ο συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη, που είχε μεσολαβήσει για να δουλέψει εκεί η κοπέλα, είχε επίσης αποχωρήσει από το πλευρό του.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται να έχει μιλήσει με γνωστό δικηγόρο των Αθηνών και είναι έτοιμη να προβεί σε επίσημη καταγγελία στις ελληνικές, αυτή τη φορά, αρχές. Λέγεται μάλιστα πως έχει στη διάθεσή της και ιατρικές γνωματεύσεις, που αναφέρονται σε σωματική κακοποίησή της. Η δεύτερη περίπτωση, τρίτη συνολικά, αφορά έναν άντρα, ο οποίος φέρεται να εργάστηκε στο πλευρό του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες. Φέρεται να κάνει λόγο για κάκιστες εργασιακές συνθήκες κατά την περίοδο που βρέθηκε στο γραφείο του. Ενώ τα παραπάνω χρονολογούνται το 2021, άλλες πηγές τονίζουν πως τα συγκεκριμένα περιστατικά σημειώθηκαν το 2019, προγενέστερα της καταγγελλόμενης κακοποίησης.

Ιατροδικαστική έκθεση-σοκ:

Η περίπτωση της Ελένης Χρονοπούλου φέρεται να είναι εξαιρετικά σοβαρή και να αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η νομικός, αμέσως μετά το επίμαχο περιστατικό απευθύνθηκε σε φαρμακείο προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, οι υπάλληλοι του φαρμακείου την παρότρυναν να πάει άμεσα σε ιατροδικαστή προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν. Λέγεται ότι ο αρμόδιος ιατροδικαστής εντόπισε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (!) όπως και άλλες κακώσεις που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς περί κακοποίησής της. Άλλες πηγές, πάντως, κάνουν λόγο ακόμη και για δύο ραγισμένα πλευρά. Παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό το περιεχόμενο της ιατροδικαστικής έκθεσης, η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» στο Mega, επιβεβαίωσε την ύπαρξη ιατρικών εγγράφων όπου καταγράφονται τα όσα έχουν καταγγελθεί.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!