Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι έλεγε ο Αλέξης Γεωργούλης για τις σχέσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; – «Έχω συνάψει σχέσεις με ανθρώπους από το Ευρωκοινοβούλιο σε ανθρώπινο επίπεδο»

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, έπειτα από την καταγγελία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Έλενας Χρονοπούλου. Το πρωί της Τετάρτης 19 Απριλίου η πρωινή εκπομπή του Mega πρόβαλε on air τη συνέντευξη του ηθοποιού, με όσα δήλωνε για την πορεία του στην υποκριτική και το Ευρωκοινοβούλιο.

Σχετικά με την κακοποίηση και τις κακοποιητικές συμπεριφορές είπε: «Φέραμε κάτι νέο στο κομμάτι της κακοποίησης στον χώρο του πολιτισμού, καθώς δεν υπήρχε καταγεγραμμένο γραπτώς το ιστορικό των κακοποιήσεων. Ήρθα αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά επειδή μπήκα αρκετά μεγάλος στο επάγγελμα, ήμουν γειωμένος & αντιμετώπισα έξυπνα τις καταστάσεις».

Για τον… έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε: «Εάν κάποιος μου έλεγε “ή αυτό ή το άλλο”, ήμουν τόσο σταθερός και πατούσα στα πόδια μου που τον έφερνα σε δύσκολη θέση να μου πει ξεκάθαρα τι εννοούσε. Οι άνθρωποι που δουλεύουν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο είναι άνθρωποι. Δεν σημαίνει ότι ερωτεύονται μέσα στους χώρους του, αλλά υπάρχουν και μετά. Έχω συνάψει σχέσεις μετά τον χώρο του ευρωκοινοβουλίου σε ανθρώπινο επίπεδο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!