Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βορίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Οι ιδέες που υπερασπίζεται ο κ. Τσίπρας δεν έχουν ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία – Στις δεύτερες εκλογές η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία

Στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών παρέπεμψε, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε πως εάν συζητάμε για εκλογές στις 9 Απριλίου, η προκήρυξη θα πρέπει να γίνει στις 10 Μαρτίου.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι αφήνει αοριστίες για τις εκλογές και την ακεραιότητα τους λέγοντας ότι πρέπει να προετοιμάσει ένα χαλί ήττας και τι θα πει την επόμενη ημέρα στους ψηφοφόρους του.

Επίσης, τόνισε πως οι ιδέες που υπερασπίζεται ο κ. Τσίπρας δεν έχουν ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία.

Εν συνεχεία, είπε πως εάν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις, η ΝΔ θα έχει πρωτιά στην πρώτη κάλπη, με ποσοστό λίγο κάτω από την αυτοδυναμία.

Εκτίμησε ότι στις δεύτερες εκλογές η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία και δεν υπάρχει σενάριο προοδευτικής διακυβέρνησης.

Τόνισε πως εάν ο λαός με την ψήφο του πει πως δεν θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση, η ΝΔ θα σεβαστεί την απόφαση. Θα υπάρξουν προγραμματικές συγκλήσεις και μια πρώτη συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί σε τρίτες κάλπες.

Τέλος, αναφορικά με την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά, είπε πως το ζήτημα είναι η ενοχή του καθώς κρίθηκε ότι ένας υπουργός υπερέβη το καθήκον του σε σχέση με τη χειραγώγηση της διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!