Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έφεση κατά της προφυλάκισης και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με Παντσέρι ζητά ο Σβεν Μαρί για την Εύα Καϊλή

Το ‘πε και το ‘κανε ο Σβεν Μαρί, καθώς ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή κατέθεσε έφεση κατά της προφυλάκισης της πρώην αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση της ίδιας με τον φερόμενο εγκέφαλο του Qatar Gate, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι.

Μετά τη χθεσινή απόφαση του δικαστικού συμβουλίου του Βελγίου, στην έρευνα για το Qatar Gate, να παρατείνει την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και του ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, ο δικηγόρος της Ελληνίδας πολιτικού Σβεν Μαρί δήλωσε νωρίτερα σήμερα (17.2.2023) ότι «σέβεται την απόφαση αλλά θα ασκήσει έφεση σήμερα κιόλας».

Υπενθυμίζεται ότι η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή και του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι  παρατάθηκε κατά 2 μήνες ενώ αυτή του Μαρκ Ταραμπέλα κατά 1 μήνα. Η υπεράσπιση του Βέλγου ευρωβουλευτή ήδη άσκησε έφεση κατά της απόφασης από χθες το βράδυ.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της Εύας Καϊλή αποφάσισαν να κινηθούν διαφορετικά αυτή τη φορά είναι διότι εάν δεν αποφάσιζαν να ασκήσουν έφεση τώρα, θα έπρεπε να περιμένουν 2 μήνες και όχι έναν μέχρι την επόμενη φορά που η πελάτισσά τους θα βρισκόταν ξανά ενώπιον του προδικαστικού τμήματος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!