Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γεραπετρίτης στα Παραπολιτικά 90,1 για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη: Δεν είναι δυνατόν εγκληματικές οργανώσεις να λειτουργούν ως παίκτες στο πολιτικό σύστημα

Είναι ώρα ευθύνης για όλο το πολιτικό σύστημα να τοποθετηθεί συντεταγμένα σε αυτούς που επιβουλεύονται τη Δημοκρατία», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, με αφορμή το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε πως δεν μιλάμε για έναν βουλευτή εάν θα κατέβει ή όχι στις εκλογές, αλλά για πολιτικά κόμματα που δεν είναι τίποτε άλλο παρά εγκληματικές οργανώσεις.

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως δεν είναι δυνατόν εγκληματικές οργανώσεις να λειτουργούν ως παίκτες στο πολιτικό σύστημα.

Παράλληλα σημείωσε πως σύμφωνα με τη διάταξη δεν είναι δυνατόν ο πραγματικός ηγέτης ενός κόμματος να είναι υποψήφιος και επισήμανε πως δεν μπορεί ένα κόμμα να αποκλειστεί από τις εκλογές.

Ακόμη ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε πως η διαβουλευτικότητα της Ν.Δ. είναι δεδομένη και το κόμμα έχειενσωματώσει παρατηρήσεις που τέθηκαν, ενώ είπε πως είναι ανοιχτό να διαφοροποιήσει το κείμενο που έχουμε καταθέσει.

Επιπρόσθετα ζήτησε να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, απάντησε πως «είμαστε στοχοπροσηλωμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας ως κυβέρνηση και αύριο να φέρουμε στον ελληνικό λαό ένα πρόγραμμα που θα θέσουμε στην κρίση του».

Ακόμα υπογράμμισε πως τα περί εκβιασμού δεν έχουν στοιχείο τεκμηρίωσης.

Τέλος, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε πως η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!