Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατρίνης στα Παραπολιτικά 90,1: Απρεπή η στάση της Πόπης Τσαπανίδου – Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί εντυπώσεις δηλητηριάζοντας το δημόσιο διάλογο

«Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν προσωρινές τάσεις», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

Ο κ. Κατρίνηςς αναγνώρισε ότι υπήρχε μια επίπτωση στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ μετά το Qataragate, ωστόσο – όπως είπε-δείχνουν ότι το κόμμα είναι ανεβασμένο σε σχέση με τις εκλογές του 2019.

Παράλληλα ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως το βράδυ των εκλογών, πρωταγωνιστές θα είναι οι Έλληνες πολίτες που θα έχουν μιλήσει με την ψήφο τους.

Την ίδια στιγμή ο κ. Κατρίνης χαρακτήρισε απρεπή την στάση της Πόπης Τσαπανίδου ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιουργεί εντυπώσεις δηλητηριάζοντας το δημόσιο διάλογο.

Ακόμη σημείωσε πως αυτός που παρακολουθεί θέλει να μάθει κάτι που θα το χρησιμοποιήσει οπουδήποτε.

Επιπρόσθετα σημείωσε πως αναμένουν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ενημερώσει τους πάντες για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Στη συνέχεια ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας και από οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόταν πάντα ψήφιζε αυτά που θεωρούσε σωστά για τη χώρα.

Ο κ. Κατρίνης ρόνισε πως το κόμμα θέλει να είναι μέρος της λύσης σε μια αγωνία του ελληνικού λαού να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα.

Ακολούθως εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου και είπε ότι μπορεί να υπάρξει λύση από την πρώτη Κυριακή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!