Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάντζος στα Παραπολιτικά 90,1: «Από τα τέλη Ιουλίου οι σκέψεις για διαγραφή της Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ…»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί;». «Η κ. Καϊλή είχε πάρει σαφείς αποστάσεις από το ΚΙΝΑΛ με δική της επιλογή», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

Επιπλέον, ο κ. Μάντζος τόνισε πως οι επιλογές της Εύας Καϊλή σε θέματα καίριας πολιτικής, όπως στις παρακολουθήσεις ήταν διαφορετικές. Σημείωσε, δε, πως «από τον Ιούλιο ήταν σαφές και ευδιάκριτο πως η κ. Καϊλή είχε άλλες επιλογές που συνάδουν με εκείνες της ΝΔ», και είπε πως τα μηνύματα προς την ευρωβουλευτή «ήταν ξεκάθαρα από το καλοκαίρι».

«Δε θα ήταν υποψήφια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε επίσης πως η κ. Καϊλή δεν θα ήταν υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο και διεγράφη καθώς ήταν κρατούμενη για ποινική υπόθεση διαφθοράς. Είπε, μάλιστα, πως ισχυρή σκέψη για διαγραφή ήταν στο τέλος Ιουλίου όταν η κ. Καϊλή έσπευσε να πει ότι υποκλοπές γίνονται παντού.

Ο κ. Μάντζος επανέλαβε πως από το Σάββατο το πρωί «έχουμε ζητήσει την παράδοση και επιστροφή της έδρας της κ. Καιλή» και τόνισε πως σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι η ΝΔ να είναι αντιπολίτευση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!